De vijfkoppige werkgroep PMP bestaat uit lotgenoten. En de laatste tijd zitten wijzelf ook geregeld in de lappenmand. Daardoor lukt het niet altijd om alle projecten en activiteiten op te pakken en met voldoende energie en snelheid uit te voeren. We hebben een paar wensen op de plank liggen waar we nog niet aan toe komen. We zoeken dus helpende handjes! 

Op dit moment zoeken we iemand voor het maken van een PMP-woordenboek.

Wie zoeken wij?

  • Je vindt het leuk om informatie te verzamelen en teksten te schrijven.
  • Je hebt een of enkele uurtjes per week te besteden gedurende de looptijd van dit project.
  • Je hoeft geen inhoudsdeskundige te zijn. Wel moet je in staat zijn om (soms moeilijke) medische termen eigen te maken en in eenvoudige Nederlandse taal te vertalen.
  • We zoeken iemand die zelf PMP heeft of heeft gehad, of een familielid, partner of vriend van een PMP-patiënt, die wil helpen bij de informatieverstrekking aan PMP-patiënten. Verspreid dus deze oproep zeker ook in jouw omgeving!

Wie zijn wij en waarom deze oproep?

De PMP-contactgroep is een groep met en voor mensen die PMP (gehad) hebben.
De drijvende kracht achter de PMP-contactgroep is de PMP-werkgroep. De PMP-werkgroep onderhoud niet alleen gespreksgroepen op Facebook en kanker.nl, maar neemt ook deel in diverse projecten om daarin de belangen van de PMP-patiënten zo goed als mogelijk te vertegenwoordigen.

De projecten waarin we deelnemen dienen drie doelen: het bevorderen van onderling lotgenotencontact, informatieverstrekking en belangenvertegenwoordiging.

De PMP-werkgroep bestaat op dit moment uit een groep van 5 gedreven en positief ingestelde mensen die zelf ook PMP hebben. We zitten om de beurt af en toe even in de lappenmand als gevolg van de ziekte en behandelingen en nemen dan werkzaamheden van elkaar over.

Daarnaast hebben we natuurlijk allemaal een privéleven, gezin en sommigen van ons ook nog een baan. Dat betekent dat we niet zoveel projecten kunnen oppakken als we zouden willen. Enkele helpende handen zijn dan ook zeer welkom.

We merken dat mensen terughoudend zijn om voor langere duur hun tijd en energie toe te zeggen en deel te nemen in de werkgroep. Daarom proberen we nu vrijwilligers te werven voor een heel concreet en tijdelijk project, zonder tijdsdruk.