Op 29 februari a.s. organiseert de schildklierkanker werkgroep van Schildklier Organisatie Nederland (SON) een contactbijeenkomst voor (ex-)schildklierkankerpatiënten en hun naasten. Zij zijn welkom om ervaringen te delen en elkaar te steunen. Daarnaast is er een interessant en gevarieerd programma samengesteld.

Zo geeft zorgspreker-arts Sander de Hosson een presentatie en worden er twee workshops aangeboden door Annemarie van den Berg en Desiree Schellekens. Annemarie van den Berg is coach en ervaringsdeskundige. Zij coacht onder andere mensen die na de diagnose kanker hun leven weer willen oppakken en de levensvragen die daarbij kunnen spelen. Desiree Schellekens is Hatha Yoga docente en Energetisch Therapeut. Desiree Schellekens geeft een workshop Mindfulness waardoor je meer rust kunt ervaren en kan genieten in het ‘hier en nu’.

De bijeenkomst plaats op een prachtige locatie van Landgoed de Horst in Driebergen.

Zeldzame Ziektendag

Er is bewust gekozen om de contactbijeenkomst te organiseren op 29 februari. Op deze dag, de meest zeldzame dag, is het namelijk internationale Rare Disease Day, oftewel Zeldzame Ziektendag. Op deze dag wordt internationaal aandacht gevraagd voor zeldzame ziektes.Deel via

Lees verder...

  1. 30 januari 2020 ‘We willen de oorzaak van PMP beter begrijpen’ - Prof. dr. Ignace de Hingh
    Lees verder
  2. 18 december 2019 Webinar: ‘Een ziekenhuis kiezen bij kanker, hoe belangrijk is dat?’
    Lees verder
  3. 10 december 2019 Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis
    Lees verder