Patiëntenplatform Sarcomen

Vanuit het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam leid chirurg-oncoloog Frederieke van Duijnhoven een online bijeenkomst voor phyllodespatiënten en andere geïnteresseerden. Dr. Van Duijnhoven is als arts betrokken bij de Contactgroep Phyllodes en doet inmiddels ook onderzoek naar de behandeling van phyllodestumoren. In de bijeenkomst vertelt ze ons meer over wat een phyllodestumor is, mogelijke behandelmethoden, etc. Daarnaast verwelkomen ze een radioloog en een patholoog. Zij geven informatie over de verschillende types phyllodestumoren en het wel/niet en wanneer inzetten van radiotherapie.

De bijeenkomst is live te volgen via Zoom en via een stream op YouTube, na de presentaties is er ruimte om vragen te stellen.

Borstkanker webinar wzk

Dutch Rare Cancer Platform (DRCP)

DRCP (Dutch Rare Cancer Platform) houdt op maandag 14 maart 2022 tussen 13.00 – 17.15 uur een online webinar. Experts op het gebied van zorg voor patiënten met een zeldzame vorm van kanker zorgen voor een sterk inhoudelijk programma. Projectleider Marga Schrieks verzorgt vanuit het Patiëntenplatform Zeldzame Kankers een presentatie en een paneldiscussie 'Perspectief vanuit de patiënt: Wat is er nodig?'.

Geïnteresseerd om deel te nemen? Registreren is mogelijk via deze link. Het webinar is gratis voor patiënten.