De wereld van jezelf kwijt zijn. De wereld van één grote waas. De wereld van grotere gevolgen dan je dacht. Dat is de wereld van 1 op de 2 Nederlanders die te maken krijgt met kanker. Die wereld van kanker is voor iedereen anders. Een patiëntenorganisatie is er voor jou. Weet wat er speelt bij jou. En komt op voor je belangen. Hoe? Dat laten we zien met deze campagne.

Dat de wereld van kanker voor iedereen anders is, weten kankerpatiëntenorganisaties als geen ander. Ook wij maken ons sterk voor mensen die leven met kanker of de gevolgen daarvan. Dat doen we door het organiseren van lotgenotencontact, het bieden van informatie over jouw specifieke vorm(en) van kanker en via belangenbehartiging.

Vind de patiëntenorganisatie die jou kan helpen
In de campagne nemen Cherine, Berit, Jomaro, Karel, Nzinga en Mick je mee in hun wereld van kanker. Via een kankerpatiëntenorganisatie vonden zij steun. Zo vertelt Karel dat hij blij is dat er een 'club' is die zijn belangen behartigt. Hij is meteen lid geworden. Nzinga keek heel erg op tegen de chemo omdat ze niet wist wat ze kon verwachten. Door met lotgenoten af te spreken kreeg ze een realistisch beeld. En dat gaf rust.Deel via

Lees verder...

  1. 24 oktober 2023 Verder leven met of na kanker, hoe is dat voor jou?
    Lees verder
  2. 23 oktober 2023 Interessant onderzoek op het ESMO-congres
    Lees verder
  3. 17 oktober 2023 Internationale aandacht voor huidlymfomen én patiëntendag in Leiden
    Lees verder