Zelfmanagement stelt patiënten in staat meer eigen regie te nemen over de kwaliteit van hun leven met en na kanker. Voortaan hebben (ex-)kankerpatiënten die zelf iets willen doen aan hun klachten of herstel bij kanker direct toegang tot apps, websites en keuzehulpen die tot nu toe vaak alleen toegankelijk waren via een zorgverlener.

Betrouwbare, kwalitatieve zelfzorg-apps zijn op één plek verzameld in de Appstore op kanker.nl. Het gaat om apps die emotionele steun bieden, helpen bij het weer fit worden na de behandeling, zowel mentaal als fysiek of keuzehulpen. De apps zijn in samenwerking met Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en GGD zorgvuldig getest op gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, onderbouwing en privacy.

Eenmalig tegoed voor de appstore
KWF, IKNL en kanker.nl hopen met dit initiatief de groeiende groep patiënten beter te ondersteunen bij de gevolgen van leven met en na kanker. (Ex-)patiënten of naasten ontvangen daarom nu na aanmelding op kanker.nl eenmalig €100 tegoed van KWF om te besteden in de Appstore.

Storyboard appstore appel

Deel via

Lees verder...

  1. 12 juli 2023 Nieuwe praatkaarten over huidlymfoom
    Lees verder
  2. 29 juni 2023 Vacature vrijwilliger communicatie voor ons platform
    Lees verder
  3. 19 juni 2023 Verhalen over zeldzame kanker op LINDA.nl
    Lees verder