Op en na de patiëntendag van 11 november werd door patiënten gevraagd op welke manier ze blijvend betrokken kan zijn bij de activiteiten van Stichting Huidlymfoom. We hebben voor je op een rijtje gezet hoe je iets voor de stichting en dus voor huidlymfoompatiënten, kunt betekenen.

Een stichting kent volgens de wet geen leden, zoals een vereniging bijvoorbeeld wel. Gelukkig zijn er ook andere manieren om de stichting te ondersteunen.

Om de inbreng van patiënten maximaal te laten zijn, is bijvoorbeeld een patiëntenraad ingesteld. De raad heeft ruime bevoegdheden bij het maken van keuzes in activiteiten van de stichting en bij de samenstelling van het bestuur. Meer informatie over de rol en de taken van de patiëntenraad lees je hier. De voorzitter van de patiëntenraad, Ton de Leeuw, vertelt je ook graag meer. Mail hiervoor naar Tondeleeuw@stichtinghuidlymfoom.nl

Maar ook als vrijwilliger kun je je bij de stichting aansluiten. We zoeken onder andere nog mensen die mee willen helpen bij het schrijven van de nieuwsbrieven en het beheer van de website.

Ook als donateur kun je de stichting steunen. Dit kan eenmalig of herhaald. Een sponsoractie opzetten kan natuurlijk ook.

Als je een e-mail stuurt naar info@stichtinghuidlymfoom dan denken we graag met je mee over de mogelijkheden.