Ben jij de vrijwilliger die we zoeken? Heb je iedere week, iedere maand of af en toe wat tijd over? Wil je je inzetten voor mensen met een zeldzame kanker? Vind je het leuk om dingen uit te zoeken, teksten te lezen of pak je graag de telefoon om iemand te bellen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Belangenbehartiging

Wil jij opkomen voor de belangen voor mensen met een zeldzame kanker? Het Patiëntenplatform Zeldzame Kankers heeft bijvoorbeeld als doel dat patiënten behandeld worden in ziekenhuizen die expertziekenhuis voor zeldzame kankers zijn of daarmee samenwerken. Via verschillende werkgroepen werken we aan het behalen van dit doel. Denk bij de werkgroepen ook aan onderwerpen zoals expertzorg, wetenschappelijk onderzoek, medicijnen of ‘kanker en werk’. Aanmelden als vrijwilliger belangenbehartiging kan via het onderstaande formulier.

Informatievoorziening

Wil jij patiënten de weg wijzen? Of lees jij graag en verzamel jij interessante informatie die jij wil delen? Of wil je meehelpen de belangrijke medische informatie die verzameld is vertalen naar teksten die voor iedereen leesbaar zijn? Lijkt het je leuk om op congressen te staan en informatiestands te bemensen? Meld je dan aan als vrijwilliger informatievoorziening via onderstaand formulier.

Lotgenotencontact

Hou jij van een kopje koffie en een praatje? Of dit nu telefonisch, online of in een ziekenhuis is: een beetje extra persoonlijke aandacht doet een mens goed. Ben jij gastvrij en maak je makkelijk contact? Dan zoeken we jou!

Aanmelden als vrijwilliger lotgenotencontact kan via onderstaand formulier.

Heb je iets gelezen wat je aanspreekt of interesseert of heb je zelf nog ideeën? Dan praten we graag met je verder. Meld je aan via onderstaand formulier, dan neemt onze vrijwilligerscoördinator Ilze Roelofs contact met je op om je wensen te bespreken.

Aanmeldformulier vrijwilliger

Voor welke groep wil je vrijwilliger worden? *
Meer weten?
Neem contact op met Ilze Roelofs.
030 76 09 140 i.roelofs@nfk.nl