Vandaag, 9 december, openen wij de vragenlijst over het Patiëntenplatform Zeldzame Kankers (PZK). Wat is jouw mening over het platform? Met deze vragenlijst willen we graag achterhalen of mensen die een zeldzame kankersoort hebben of hebben gehad het platform goed kunnen vinden.

Binnenkort bestaat het Patiëntenplatform Zeldzame Kankers twee jaar, daarom willen we graag van jou horen of we op de goede weg zijn. Hiervoor hebben we een vragenlijst opgesteld. Deze gaat over jouw ervaringen met PZK. Wat vind jij van de informatie die wordt gegeven? Kom je via het platform gemakkelijk in contact met mensen met dezelfde kankersoort? Komt PZK voldoende op voor mensen met jouw ziekte?

De vragenlijst is bedoeld voor:

 • Mensen die een zeldzame kanker hebben of hebben gehad;
 • Partners, familie of vrienden van mensen met zeldzame kanker;
 • Zorgprofessionals of onderzoekers met interesse in zeldzame kanker.

Vul de vragenlijst in

We horen graag jouw ervaring. Wil je die delen? Je hoeft je naam niet in te vullen, dus wij weten niet welke antwoorden jij geeft. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Wij willen mensen met een zeldzame kanker nog beter kunnen helpen, daarvoor gebruiken we de uitkomsten van de vragenlijst. De resultaten worden in het eerste kwartaal van 2022 gedeeld op zeldzamekankers.nl, via de patiëntgroepen, in de nieuwsbrieven en op social media.Deel via

Lees verder...

 1. 30 november 2021 Zorgen of angst bij kanker, wat is jouw ervaring?
  Lees verder
 2. 9 november 2021 NFK biedt manifest aan: kloof tussen werk en gezondheid moet worden overbrugd
  Lees verder
 3. 3 november 2021 Vanaf 2022 ook het HPV-vaccin in het vaccinatiepakket voor jongens
  Lees verder