Ons team van vrijwilligers zoekt uitbreiding! Daarom zoeken we naar iemand die affiniteit heeft met het organiseren van activiteiten én graag vrijwillig een steentje bijdraagt aan patiëntengroep Galwegkanker, aangesloten bij Patiëntenplatform Zeldzame Kankers (PZK).

Wie zijn wij?

Patiëntenplatform Zeldzame Kankers is dé plek waar je terechtkunt als patiënt met een zeldzame kanker, of als naaste van een patiënt met een zeldzame kanker. PZK is onderdeel van de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK). Momenteel zijn er 15 patiëntengroepen bij ons aangesloten, waaronder de groep Galwegkanker.

Op ons patiëntenplatform vind je betrouwbare informatie en kun je in contact komen met lotgenoten. Daarbij behartigen we ook de belangen van alle patiënten met een zeldzame kankersoort en komen we actief op voor onze doelgroep.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die houdt van organiseren en regelen en dit graag samen met de andere vrijwilligers van de galwegkankergroep wil doen Het gaat met name om het organiseren van bijeenkomsten voor andere patiënten met galwegkanker. Je kunt zelfstanding maar ook goed in teamverband werken. Uiteraard word je hierbij ondersteund door het PZK-team en de andere vrijwilligers van de galwegkankergroep. Jouw belangrijkste taken worden:

  • Organiseren van activiteiten zoals bijeenkomsten voor lotgenoten
  • Meedenken over andere activiteiten van de galwegkankergroep
  • Ondersteunen bij communicatiewerkzaamheden voor de patiëntengroep Galwegkanker.

Wat bieden we jou?

Superleuk dat je vrijwilliger voor de patiëntengroep Galwegkanker bij ons wilt worden! Daar zijn we onwijs blij mee. Voor wat, hoort wat. Daarom geven we graag wat terug aan onze vrijwilligers. Als je onze nieuwe vrijwilliger communicatie wordt, geniet je van een aantal dingen:

  • Klein en enthousiast team van vaste medewerkers en circa 50 gezellige vrijwilligers;
  • Flexibele functie waarin jij bepaalt hoeveel uur je je wilt inzetten;
  • De morgelijkheid om via NFK nuttige workshops en trainingen te volgen;
  • Vast aanspreekpunt vanuit het PZK-team.

Word onze nieuwe vrijwilliger activiteiten bij de patiëntengroep galwegkanker!

Enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature? Wij kijken er enorm naar uit om jouw motivatie te ontvangen! Stuur je mail naar zeldzamekankers@nfk.nl t.a.v. Ilze Roelofs, zodat we op korte termijn kennis kunnen maken.