Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die wij zoeken?

Wie zijn wij?
Wij (Merel, Orna, Sylvia, Maria en Trees) zitten in de PMP werkgroep en zetten ons in voor patiënten met de zeldzame kanker Pseudomyxoma Peritonei. Binnen de PMP contactgroep bewaken wij onze drie kerntaken: lotgenotencontact, informatieverstrekking en belangenbehartiging. De PMP werkgroep staat in nauw contact met zorgverleners, andere lotgenoten werkgroepen, NKF, KWF en het Patiëntenplatform Zeldzame Kankers (PZK). Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger

Om de PMP werkgroep te versterken zijn wij op zoek naar een vrijwilliger. leder jaar stellen we een jaarplan vast waaruit we de taken onderling verdelen. leder doet wat hij/zij (het best) kan. Taken waaraan je kunt denken zijn bijvoorbeeld:

- de nieuwsbrief of andere teksten schrijven en controleren

- sociaal media en medische ontwikkelingen bijhouden

- moderatorschap van de Facebookpagina of gespreksgroep Kanker.nl

- meedoen aan de maandelijkse koffie & thee met PMP (online)

- lotgenotendagen organiseren

- samenwerken aan projecten van het PZK en NFK

We werken vooral (online) vanuit huis. Qua tijdsbesteding kun je denken aan ongeveer 2 dagdelen in de maand. Elke maand komt de werkgroep digitaal bijeen om de lopende zaken te bespreken (1 tot 2 uur). Daarnaast zijn er diverse projectoverleggen of het maandelijkse koffie & thee-moment waarbij je kunt aansluiten. Maar dat verdelen en bewaken we dus samen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met de ziekte PMP. Je werkt zelfstandig en efficiënt, maar kunt ook goed samenwerken. Je vindt het leuk om samen te werken met andere gemotiveerde vrijwilligers en professionals.

Interesse?

Spreekt dit je aan? Stuur een mail naar pmpcontactgroep@gmail.com .