Vul jij ons team van vrijwilligers binnenkort aan? Patiëntenplatform Zeldzame Kankers is op zoek naar meerdere vrijwilligers. Mensen die zich op vrijwillige basis met liefde wekelijks, maandelijks of af en toe inzetten voor patiënten met zeldzame kankers. Momenteel staan er verschillende leuke vacatures voor vrijwilligersfuncties online.

Wie zijn wij?

Wij zijn het Patiëntenplatform Zeldzame Kankers (PZK). Ons platform bestaat uit professionals en vrijwilligers, van wie sommige mensen ervaringsdeskundige zijn, die zich inzetten voor patiënten met een zeldzame kankersoort. Dit platform is dé plek waar je terecht kunt voor betrouwbare informatie rondom zeldzame kankers en alles wat daarbij komt kijken. Ook kun je hier terecht voor lotgenotencontact. Daarnaast komen we op voor de belangen van patiënten met een vorm van zeldzame kanker.

Wie zoeken wij?

Op dit moment hebben we meerdere vacatures uitstaan voor vrijwilligers. We staan ook altijd open voor eigen inbreng. Dus laat het vooral weten als je geen functie online ziet staan die bij je past, maar wel graag wilt bijdragen ons patiëntenplatform.

De vacatures die momenteel online staan, zijn:

Wat bieden we jou?

Het is fantastisch als jij je wilt aanmelden als vrijwilliger voor ons patiëntenplatform of voor een van de bij ons aangesloten patiënt groepen. Uiteraard geven we je graag wat terug voor de tijd die je in je vrijwilligerswerk steekt. Daarom bieden we je verschillende dingen aan, zodat je goed en plezierig aan de slag kunt als vrijwilliger:

 • Klein enthousiast team van vaste medewerkers en ongeveer 50 net zo enthousiaste vrijwilligers.
 • Scholing voor je begint aan jouw vrijwilligerswerk.
 • Twee keer per jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops van NFK.
 • Begeleiding in de vorm van een vast aanspreekpunt uit het PZK-team.
 • Twee keer per jaar gezellige en waardevolle vrijwilligersdagen.

Meld je aan als vrijwilliger

Trekt een van de huidige vacatures je of zie je kansen voor het creëren van een andere vrijwilligersfunctie? Neem dan contact met ons op door je vrijblijvend aan te melden als vrijwilliger via ons aanmeldformulier. Eventuele vragen beantwoorden we uiteraard graag.

We kijken er naar uit om jou te mogen verwelkomen als nieuwe vrijwilliger bij Patiëntenplatform Zeldzame Kankers!Deel via

Lees verder...

 1. 19 december 2023 Verdubbeling van patiënten met levercel- en galwegkanker
  Lees verder
 2. 15 december 2023 Zeldzame kankers prioriteit Nederlandse Kanker Agenda
  Lees verder
 3. 8 december 2023 NFK congres 16 november over transparantie oncologische zorg
  Lees verder